loading...
احسان اکرامی
احسان اکرامی بازدید : 18 پنجشنبه 26 اردیبهشت 1392 نظرات (2)

7 کاندیدایی که احتمالا احراز صلاحیت شدند

گفته می شود از میان تمام کاندیداهای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری دوره یازدهم تنها 7 نامزد تایید صلاحیت شده اند.

به گزارش پایگاه جامع انتخابات ایران، شنیده های خبرنگار ما حاکی از آن است که شوراهای نگهبان از میان بیش از 600 نامزد انتخابات ریاست جمهوری تنها 7 نفر شامل؛ محسن رضایی، غلامعلی حداد عادل، علی اکبر هاشمی رفسنجانی، سعید جلیلی، محمدرضا عارف، علی اکبر ولایتی، محمد باقر قالیباف احراز صلاحیت شده اند.

شنیده های ما همچنان حاکی از آن است که در خصوص احراز صلاحیت قالیباف و جلیلی تشکیک صورت گرفته بوده اما در نهایت مورد توافق اعضای شورای نگهبان قرار گرفت.

احسان اکرامی بازدید : 21 یکشنبه 22 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

آقای احمدی نژاد! تا آخر عمرتان باید روزه بگیرید

رئیس جمهور ایران ، در اقدامی که در تاریخ دموکراسی بی سابقه است ، یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری را با خود به ستاد انتخابات کشور برد تا برای کاندیداتوری ثبت نام کند!
احمدی نژاد ، نه تنها مشایی را با خود به ستاد انتخابات در وزارت کشور برد ، بلکه سخنان تبلیغاتی قابل توجهی نیز برای او در محل ستاد انتخابات مطرح کرد تا برای هزارمین بار ثابت کند که  به چیزی به نام قانون ، اساساً ارزش و احترامی قائل نیست.

البته این تخلف که شگفتی حاضران در محل را به همراه داشت ، از چشم خبرنگاران دور نماند و از او پرسیدند که آیا احساس نمی کند که الآن در حال تخلف است؟ و احمدی نژاد هم در پاسخ با خنده ای گفت: نه ؛ من امروز در مرخصی هستم!

این در حالی است که هر کسی با هر بهره هوشی می فهمد که رئیس جمهور ، چه در مرخصی باشد و چه در دفتر کارش ، "رئیس جمهور" است و مرخصی ، صرفاً یک مقوله اداری و نه هویتی است.

احمدی نژاد و مشایی
اینجا میتینگ انتخاباتی نیست، ستاد انتخابات کشور است
و نفر سمت چپ ، نه رئیس ستاد انتخاباتی کاندیدای مورد نظر ، که رئیس جمهور ایران است!


تا پیش از این ، رؤسای جمهور وقت ، برغم آن که هر کدامشان کاندیدای مطلوب خود را داشتند ، ولی می کوشیدند قواعد و مقررات را رعایت کنند و حتی طوری سخن نگویند که شائبه حمایت از یک فرد خاص به وجود بیاید. آیا آنها عقل شان نرسیده بود که در ایام تبلیغات ، به اصطلاح مرخصی بگیرند و برای کاندیدای خود تبلیغ کنند؟!
قطعاً اگر این "کلاه شرعی مضحک" روا بود ، آنها هم عقل شان به این می رسید ولی آنان این نکته را می دانستند که در عین حال مجری انتخابات نیز هستند ؛ موضوعی که احمدی نژاد درباره آن ، تغافل و تجاهل می کند ، گو این که او ، نه رئیس جمهور همه ملت و مجری انتخابات که رئیس ستاد انتخاباتی یکی از کاندیداهاست. او شأن ریاست جمهوری را در این حد فروکاسته است.

 احمدی نژاد در سخنان تبلیغاتی اش برای مشایی ، از نذر 14 هزار صلوات و سه روز روزه اش نیز برای مشایی خبر می دهد ، از نقاط قوتش می گوید و تصریح می کند که مشایی یعنی احمدی نژاد و احمدی نژاد یعنی مشایی و در عین حال ، دست او را می گیرد و بالا می برد.
جالب اینجاست که عکس و خبر این «شوی تبلیغاتی» در سایت رسمی ریاست جمهوری نیز منتشر می شود تا مشخص شود که حتی مسوولان سایت ریاست جمهوری هم این نکته بدیهی و ساده را می فهمند که رئیس جمهور در مرخصی هم رئیس جمهور است.

احمدی نژاد و مشایی
احسان اکرامی بازدید : 18 یکشنبه 22 اردیبهشت 1392 نظرات (0)
 
نظر شما درباره این تصاویر چیست؟ چگونه باید آنرا توصیف کرد؟
 
دکتر محمود احمدی نژاد در حالی روز گذشته همراهی بی سابقه‌ای را با اسفندیار رحیم مشایی برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری به نمایش گذاشت، که وی رئیس جمهور و برگزارکننده انتخابات است.
 
نظر شما درباره این تصاویر چیست؟ چگونه باید آنرا توصیف کرد؟

 
http://www.jahannews.com/images/docs/files/000286/nf00286263-1.jpg

برای دیدن تصویربه ادامه مطلب مراجعه کنید 

 
احسان اکرامی بازدید : 25 یکشنبه 22 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

کیهان خطاب به احمدی نژاد: چند ماه است به مرخصي رفته‌ايد!

 

روزنامه کیهان نوشت:کیهان خطاب به احمدی نژاد: چند ماه است به مرخصي رفته‌ايد!


رئيس جمهور ديروز به همراه وزير مسکن و آقايان بقايي و شيخ‌الاسلام و... مشايي را براي ثبت‌نام در دقايق آخر همراهي کرد و با او به ستاد انتخابات کشور آمد. احمدي‌نژاد در پاسخ سؤال خبرنگاران که آيا حضور شما در حمايت از مشايي اقدام غيرقانوني نيست، گفت: حضورم در کنار مشايي به دليل اينکه در مرخصي به سر مي‌برم تخلف انتخاباتي نيست.

احمدي‌نژاد گفت: سه روز روزه و چهار هزار صلوات نذر کرده‌ام و امروز به اينجا آمدم!!

اين در حالي است که احمدي‌نژاد ظرف 8-7 ماه گذشته، با بهانه و بي‌بهانه مشغول تبليغات غيرقانوني به نفع مشايي در همايش‌ها و سفرهاست و بعضاً اين رفت‌وآمدها اصلاً براي رجل سياسي ساختن از رئيس سابق سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري صورت گرفته است.

به عنوان مثال چند سفر استاني ماه‌هاي اخير احمدي‌نژاد عملاً به مراسم پرچم‌گرداني ميان وي و مشايي در انظار استقبال‌کنندگان کم شمار تبديل شده است. آنچه در اين ميان قابل تأمل است اينکه مردم رشيد شهرهاي مختلف (از جمله اصفهان، تبريز، رشت و...) نيز با درک همين مطلب، به سفرهاي منحرف شده از هدف اصلي سفرهاي استاني بي‌رغبت شده و کمترين استقبال را نشان داده‌اند که تصاوير منتشره از ورزشگاه‌هاي محل استقبال، سند اين ادعاست. به همين دليل هم طراحان اين سفرهاي تبليغاتي غيرقانوني مجبور شدند محل مراسم استقبال را از ورزشگاه‌هايي که گنجايش 150-100 هزار نفر جمعيت را دارند به چهار راه‌ها و ميادين مرکز کوچک شهر در اروميه و ساري انتقال دهند تا بدين ترتيب هم از ازدحام طبيعي ميادين مرکزي شهر در روزهاي عادي بهره ببرند و هم تصاوير خالي بودن استاديوم‌ها را باز توليد نکنند.

به هر حال با اين اوصاف به نظر مي‌رسد که آقاي احمدي‌نژاد نه فقط ديروز را مرخصي گرفته باشند بلکه 8-7 ماه است که به مرخصي رفته و البته يادشان هم رفته که مسئوليت‌هاي قانوني دارند. خروجي اين موضوع نيز رهاشدگي مديريت دولت به ويژه در زمينه چالش اقتصادي و مهار تورم بوده و به جاي آن به وعده‌هاي پولي نظير يارانه‌هاي 250 هزار توماني تأکيد شده است.

طبق اصل 115 قانون اساسي رئيس جمهور بايد رجل سياسي-مذهبي، مدير و مدبر و داراي حسن سابقه و امانت و تقوا باشد؛ ويژگي‌هايي که با حداکثر ارفاق به آقاي مشايي نيز شامل وي نمي‌شود و لو با مرخصي رفتن احمدي‌نژاد و گرفتن عکس‌هاي يادگاري در کنار وي.

احسان اکرامی بازدید : 18 شنبه 21 اردیبهشت 1392 نظرات (0)
متفاوت ترین ثبت نام را در میان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری
محسن رضایی ، متفاوت ترین ثبت نام را در میان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری انجام داد تا حضورش در وزارت کشور ، تبدیل به نمایش قدرت او در انتخابات پیش رو باشد.

رضایی امروز بعد از نماز جمعه ، از دانشگاه تهران ، با پای پیاده به سمت خیابان فاطمی و وزارت کشور حرکت کرد و به دنبال او ، حامیانش با سردادن شعارهایی ، کاندیدای خود را تا ستاد انتخابات کشور مشایعت کردند.

 تعداد حامیان رضایی به حدی بود که ماموران حفاظت وزارت کشور درهای وزارتخانه را بستند و تدابیر ویژه امنیتی در ستاد انتخابات کشور اتخاذ شد.

ثبت نام محسن رضایی در انتخابات

ثبت نام محسن رضایی در انتخابات


احسان اکرامی بازدید : 25 شنبه 14 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

مشایی: هیچ دولتی حق ندارد بر سر رای ملت خود معامله کند

 

 

128409.jpg                

 

اسفندیار رحیم مشایی، بر این نکته‌ که هیچ دولتی حق ندارد، بر سر رای ملت خود معامله کند، تاکید کرد.

 رییس دبیرخانه جنبش غیرمتعهدها در نشست بررسی نقش زنان و جوانان در تحقق اهداف جنبش عدم تعهد که در سالن اجلاس و با حضور محمود احمدی‌نژاد رییس جمهور کشورمان در حال برگزاری است، اظهار کرد: هیچ دولتی حق ندارد به نمایندگی از ملت بر سر رای ملتش که ناشی از فهم، درک، عشق و احساس ملی است، معامله کند، آن را بفروشد و یا از آن منصرف شود.

وی افزود: بالاترین خیانتی که یک دیپلمات ممکن است در حق ملت خود انجام دهد نادیده گرفتن رای ملت است و از این بدتر این است که با وقاحت تمام دولتی بکوشد با استفاده از امکانات و ظرفیتی که داشته و دارد، رای یک دولت دیگر را بخرد و یا تهدید کند و دولتی را از رای ملتش منصرف یا ممتنع کند و این مسئله متاسفانه امروز زیاد اتفاق می‌افتد.

مشایی تصریح کرد: وجود چند رای برتر نسبت به آرای جهانی نشانه آن است که جهان امروز هنوز یک جهان رشد یافته نیست، این‌که چهار پنج کشور نسبت به 200 کشور و حتی یک کشور نسبت به 200 کشور دیگر ارجحیت دارد چه توضیحی می‌تواند داشته باشد.

برخی ادعا می‌کنند که نظم لازم برای همزیستی جهانی باعث چنین رویکردی در جهان شده است این بدنی معناست که فقط آنها می‌فهمند و بقیه نمی‌فهمند این یک اهانت بزرگ است.

رییس دبیرخانه جنبش غیرمتعهدها اظهار کرد: باید در آینده نزدیک مصوب کنیم که این امتیاز ویژه از بین برود.

ادامه دارد.........

احسان اکرامی بازدید : 25 شنبه 14 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

محسن رضایی:

وارد ائتلاف‌های جدید نمی‌شوم/ادامه مذاکرات هسته‌ای طولانی به نفع ما نیست

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تحریم‌ها مهمترین عامل شرایط سخت اقتصادی کشور هستند که دولت و مردم باید در کنار هم آن را چاره کنند.

 

 محسن رضایی در جمع صنعتگران زنجان اظهار کرد: مشکلات اقتصادی در حال حاضر مهمترین مساله کشور به‌شمار می‌آید؛ به طوریکه متاسفانه در حال حاضر شاهد کاهش قدرت خرید و بیکاری جوانان هستیم.

وی با اشاره به اینکه "تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان نیز تحت تاثیر مشکلات اقتصادی کشور تحت فشار هستند"، افزود: دلیل تحریم ایران از پای درآوردن نظام و مردم انقلابی کشور هستند. آنها به دنبال این هستند که با اعمال فشار ایران را در مذاکرات شکست دهند و نظرات خود را تحمیل کنند که قطعا چنین چیزی را نمی‌پذیریم.

رضایی با تاکید بر اینکه "تحریم‌ها نباید مانع کار و اجرای برنامه‌های توسعه‌ای در کشور شود"، تصریح کرد: ضعف اقتصادی تهدید جدی برای کشور به‌شمار می‌رود و باید اذعان کرد دولت به تنهایی نمی‌تواند در این عرصه موفق باشد بلکه نیاز به نیروی عظیم مردمی در این عرصه دارد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه "کشور نیاز به نوسازی اقتصادی دارد"، تاکید کرد: اجرای صحیح اصل 44 قانون اساسی یکی از بهترین راهکارهایی است که مقام معظم رهبری به آن تاکید دارند و دولت‌ها باید به این نکته توجه داشته باشند. اولین راهکار برای نوسازی اقتصادی بهبود محیط کسب و کار است.

وی شرایط کسب و کار در ایران را سخت دانست و گفت: بنگاه‌های اقتصادی در ایران معجزه می‌کنند که در این شرایط سخت به فعالیت خود ادامه می‌دهند. محیط های کسب و کار به مثابه موجودی زنده هستند که در شرایط سخت از بین می‌روند و باید مراقب زیادی از این فضا کرد. معتقدیم هر محیط فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی می‌تواند یک فضای کسب و کار باشد و باید از این شرایط استفاده کرد.

رضایی با تاکید بر لزوم حمایت قاطع از کارآفرینی و اشتغال در کشور تصریح کرد: یکی از راه‌ها، ایجاد فدرال اقتصادی و واگذاری اختیارات اقتصادی به استان‌ها در بخش‌های مختلف کشاورزی، تجارت، بهداشت، درمان و سلامت است. شرایط فعلی اقتصاد دلایل مختلفی دارد و تحریم‌ها مهمترین عامل شرایط سخت اقتصادی است. یکی دیگر از مشکلات، سوءمدیریت است و در صد سال اخیر هیچگاه هیچ اقتصاددانی در بخش دولتی حضور نداشته و دولت و کارآفرین با یکدیگر غریبه هستند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه ایران سه دوره تورم جدی را در 40 سال اخیر تجربه کرده است، یادآور شد: در سال‌های 43 تا 53 کشور بدلیل کارآفرینی بخش خصوصی شاهد رشد خوبی بود، ولی در سال 53 که یک‌باره درآمدهای نفتی چند برابر و دولت وارد عرصه اقتصادی کشور شد، آسیب جدی به این بنگاه‌ها وارد شد و شاهد یک موج تورم در جامعه بودیم. در سال‌های 73 و 74 نیز شاهد موج تورم بودیم و موج سوم نیز از سال گذشته شروع شده است.

احسان اکرامی بازدید : 9 یکشنبه 08 اردیبهشت 1392 نظرات (0)
 
شش نامزد نهایی انتخابات چه کسانی هستند؟
 
 اردیبهشت ماه با قطعی شدن حضور نامزدها احتمال اینکه تعداد نامزدهای انتخابات همانگونه که با کثرت وارد انتخابات شده اند، با کثرت هم کنار بکشند وجود دارد. ها شرط گذاشته و گفته اند که در صورت حضور فلانی به نفع وی کنار می کشند.
 
 
شش نامزد نهایی انتخابات چه کسانی هستند؟
پیش بینی می شود از نزدیک به ۲۰ نامزدی که هم اکنون در انتخابات اعلام نامزدی کرده اند، نهایتا شش نامزد در مرحله پایانی حضور پیدا کنند. بسیاری از آن احتمالا اینکه از دل ائتلاف ۵ نفره و سه نفره تنها دو نامزد برای رقابت نهایی بمانند زیاد است. محسن رضایی و باقری لنکرانی گفته اند به نفع کسی کنار نمی روند. با این احتساب این چهار نفر و نامزد جریان دولت شاید انتخابات با پنج یا شش نامزد بیشتر برگزار نشود.

چهره های اصلاح طلبی که در انتخابات پیش رو اعلام نامزدی کرده اند کمابیش گفته اند که در صورت حضور خاتمی یا هاشمی کناره گیری خواهند کرد.

مصطفی کواکبیان دبیر کل حزب مردمسالاری که به گفته خودش ۵۰۰ نفر از وی برای حضور درخواست کرده اند گفته است اگر خاتمی‌ بیاید قطعاً به نفع وی کنار می‌کشد.

محمد شریعتمداری، وزیر پیشین بازرگانی نیز چندی پیش در حاشیه مراسم ختم آیت‌الله رضوانی در جمع خبرنگاران گفت که حاضر است به نفع هاشمی یا خاتمی کنار بکشد.

با این وجود او در ادامه گفت که فعلا خبر موثقی مبنی بر آمدن این عزیزان نیست.

حسن روحانی از نزدیکان هاشمی که در یک همایش پرسروصدا اعلام نامزدی کرد و ستاد انتخاباتی خود را با چهره هایی نزدیک به هاشمی و از وزیران دولت سازندگی تشکیل داده است، احتمالا در صورت حضور هاشمی رفسنجانی کنار خواهد کشید.

پیش از حضور او در انتخابات، تیمور علی عسگری گفته بود چهار روحانی هستند که اگر بیایند آقای روحانی کنار می کشد. یکی هاشمی رفسنجانی است.

خاتمی، ناطق نوری و سید حسن خمینی هم سه روحانی دیگر بودند که تیمور علی عسگری از آن ها نام برده بود.

این چهره ها هیچکدام تاکنون حاضر به حضور در انتخابات نشده اند.

محمدرضا عارف معاون اول سید محمد خاتمی در دولت اصلاحات هم اعلام کرده است در صورت حضور خاتمی کنار خواهد کشید.

وی گفته است من متعلق به فرهنگی هستم که بزرگ‌تر و همچنین پدر در آن جایگاهی داشته و رابطه پدر با فرزند در آن مشخص است بنابراین موضع بنده نسبت به کاندیداتوری آقای خاتمی و هاشمی با نگاه فرهنگی این است که اگر کاندیدا شوند بلافاصله کنار می‌کشم البته با نگاه اخلاقی نیز اگر خاتمی بیاید باز هم کنار خواهم کشید.
احسان اکرامی بازدید : 58 پنجشنبه 24 اسفند 1391 نظرات (0)
 

1

پرسه های روح آقای توکلی

«مشی انتقادی بنده از دولت آقای احمدی‌نژاد همچون آقای مطهری است و روح بنده در لیست آن‌ها قرار دارد.» این را جناب آقای توکلی قبل از انتخابات در نشست جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید رجایی بیان فرموده اند. به همین دلیل از آقای توکلی که توانایی جدا کردن روح از بدن‌شان را دارند، استدعا داریم چند لحظه این کار را کرده و روح‌شان را بفرستند ببیند بالاخره این تورم 70 درصدی کی میآید پس؟ خسته شدیم به خدا از بس چشم به راه ماندیم؛ امسال هم تمام شد اما خبری نیامد!

اما از آنجا که این تکثر ارواح برای ما جالب است چند پیشنهاد برای تراکت های تبلیغاتی آقای توکلی در دور دوم انتخابات ارائه می‌دهیم:

- روح منی مطهری/ منو نزنی مطهری؟!

- تا روح در تن ماست/ مطهری پیرهن ماست!

- لیست، جبهه، تراکت دیگر اثر ندارد/ این لیست برای روحم، هرگز خطر ندارد!

- ما همه در لیست توایم مطهری/ دور دوم می‌ریم مجلس دو نفری

2

بیخ دیواری در دور دوم انتخابات

آقای باهنر در پاسخ به این سؤال كه چرا نتوانستید افراد هم‌فكرتان را در لیست جبهه متحد بگنجانید، خاطر نشان كرده بود: «قبول دارم كه لابی‌هایم در جبهه متحد ضعیف بود» او همچنین گفته بود: «قبول دارم كه جبهه پیروان نتوانست به حق سیاسی طبیعی خودش برسد، ولی این در حدی نبود كه ما به خاطرش كل بازی را به هم بزنیم!»

ایشان ادامه داد: «غفوری‌فرد به قید قرعه از لیست كمیته وحدت حذف شده است!» ما ابتدائاً از اینکه آقای باهنر این‌قدر «قبول» دارند تشکر می کنیم و از اینکه ایشان با فعالیت های صادقانه ای همچون «لابی گری»، سر و ته «بازی» مهمی مثل انتخابات را هم آورده و حتی به فرآیند خرد جمعی همچون «قرعه» انداختن هم روی آوردند، قابل تقدیر است.

در همین راستا اقداماتی همچون پالام پلوم پیلیش، بیخ دیواری، هرکی تک بیاره و بالا بلندی برای رساندن همه آحاد سیاسی به وحدت در دور دوم انتخابات پیشنهاد می شود. البته برخی دوستان ظاهرا بیشتر برای بازی یه قل دو قل مناسب هستند که این دیگر به خودشان مربوط است. راستی اگر خواستند خاله بازی کنند حواس‌شان باشد که آن قضیه خاله خرسه یک چیز دیگر است، با این اشتباه نشود یک وقت!

3

کلا متحول کنید برود پی کارش!

واقعا باید آفرین گفت به کسانی که در آن بحبوحه انتخابات و شلم شوربایی مواضع، مشغول کارهای اساسی و متحولانه بودند. نمونه اش همین جناب وزیر آموزش و پرورش که بعد از دیدار با ماکت مقوایی حضرت امام(ره) به سختی مشغول پی‌گیری طرح تحول آموزش و پرورش بودندو در همین راستا آقای حاجی بابایی از طرح ارائه مدرک به فارغ‌التحصیلان سوم دبستان خبر داده و گفتند: «این طرح آماده است اما ابتدا باید فضای مدارس ساماندهی شود.»

دیدید؟ فکر کنید در شرایطی که امروزه لیسانس هم مثل مو و دهان یکی از اجزای ثابت بدن انسان شده است، داشتن مدرک سوم دبستان می تواند چه افتخار عظیمی برای فارغ التحصیلان این مقطع باشد. حالا فکر می‌کنید موانع پیش‌روی این تحول عظیم در نظام آموزش و پرورش چیست؟ آقای وزیر از این هم پرده برداری کرده اند: «در ابتدا باید ساختمان‌های آموزشی را ساماندهی کرد و ساختمان ۳ سال اول ابتدایی با ساختمان ۳ سال دوم ابتدایی متفاوت باشد و پس از آن، طرح ارائه مدرک به فارغ‌التحصیلان سوم دبستان اجرا می‌شود!»

4

اعاده حیثیت از خاندان هاشمی

فضای انتخابات موجب شده بود تا یکی دیگر از اقدام‌های قاطع دستگاه قضایی برای اعاده حیثیت از خاندان هاشمی دیده نشده و مورد تقدیر قرار نگیرد. در حالی‌که فائزه هاشمی رفسنجانی به دلیل توهین به مسئولان نظام به ۶ ماه حبس محکوم شده بود، سعید تاجیک به جرم توهین به هاشمی رفسنجانی و فائزه هاشمی به ۸ ماه حبس و ۵۰ ضربه شلاق محکوم شد.

جالب آنکه 4 ماه از این حبس و 50 ضربه شلاق با عنوان «مزاحمت برای بانوان» برای تاجیک صادر شده است. بنابراین اینجانبان به شخصه از افرادی مثل اعظم طالقانی که هر دوره سعی دارند رئیس جمهور شوند تشکر و اعلام می‌کنیم قدر تلاش‌های آنها را می‌دانیم، چرا که قطعا نیت آنها از اینکه اصرار دارند یک زن رئیس جمهور شود این است که می خواهند از این به بعد بخاطر دفاع از بانوان هم که شده است، بعضی ها غیرتی شده و به توهین های فائزه به مسئولین رسیدگی کند. آخر فائزه گفته بود: «در زمان شاه این شعبان بی‌مخ و دار و دسته‌اش بودند که مثل همین اراذل و اوباش با رفتار وحشیانه و جمع کردن رجاله‌ها و لات‌ها، با مخالفان خودشان برخورد می‌‌کردند. حالا هم متاسفانه همان ادبیات و همان روش با نام اسلام، انقلاب، دفاع از ارزش‌ها و این حرف‌ها انجام می‌شود. اداره مملکت الان با همین رجاله‌ها و اراذل و اوباش است.» راستی اگر بانوان هم برای بانوان مزاحمت ایجاد کنند، قابل پیگیرد هست یا نه؟

5

نامردی خاتمی در حق فردین!

کجایی فردین؟! کجایی که ببینی بی مرامی و نامردی شده سکه بازار سیاست! کجایی که ببینی خاتمی در کمال نامردی ییهو اومد و رأی داد. اصلا پیش خودش نگفت یه عده اپوزوسیون فداکار در خارج دارند با چه زحمتی با نظام مقابله می کنند و اون‌وقت این، انگار نه انگار. آخه محمد جان، هیچ فکر ضد انقلاب رو نکردی؟ هیچ حواست به اون‌همه عرقی که اونا دارند زیر بار فشار مبارزه تو سونا می‌ریزن نبود؟ هیچ با خودت نگفتی با این کارها ممکنه چند صد دلار از حقوق سازگارا کم بشه؟ اصلا فکر نکردی ممکنه دیگه مهاجرانی رو به پارتی الجناردیه دعوت نکنند؟ ای تف به این سیاست که اینجوری از پشت به آدم خنجر میزنه؛ حالا آدم نه ضد انقلاب، چه فرقی می‌کنه؟!

6

کاندیدا، دو تا 100 تومن!

همین‌طور که می‌دانید این‌بار دست استکبار از آستین جمعی از دانشجویان بیرون آمد تا در نامه ای به شهردار تهران نسبت به استفاده از امکانات شهرداری برای یک جبهه سیاسی حاصل از «چهار عمل اصلی» انتقاد کنند. از آن طرف هم برادر زاکانی گفته اند که آقای قالیباف فقط 100 میلیون تومان به این جبهه کمک کرده است. ما با اینکه نسبت خاصی با این جبهه نداریم، اما از این اقدام آقای قالیباف ابراز انزجار کرده، او را به تمام مقدساتی که می پرستد قسم می دهیم که دست از این همه خساست بردارد! من نمی‌دانم آخر حرف مردم مگر چقدر مهم است که آدم به خاطر آن، این‌طور چوب حراج به آبرویش بزند و فقط 100 میلیون تومان کمک کند. یعنی آقای قالیباف سهمی چند حساب کرده است که شده 100 میلیون؟! این‌جوری خدای نکرده ممکن است آدم فکر کند ارزش نامزدهای پیشنهادی شهرداری دو تا 100 تومن است؟!

7

تو خود سوم تیری!

مهندس بذرپاش فرموده بودند: «اگر کاندیداهای لیست جبهه پایداری بر اساس تقوا انتخاب شده اند، دوستان بیایند تا من بگویم چه کسی سوم تیری‌تر، ضد انحراف‌تر و ضد فتنه‌تر است.» البته در سوم تیری بودن آقا مهرداد که حرفی نیست؛ حتی در اینکه ایشان از همه هم سوم تیری‌تر هستند حرفی نیست؛ اصلا در اینکه ایشان خود سوم تیر هستند هم حرفی نیست، اما حالا که ایشان با کوله باری از سوم تیر به جبهه متحد پیوسته اند، به ایشان توصیه میکنیم خیلی کنار آقای باهنر و بادامچیان و... راه نروند چون ممکن است کوله بارشان سوراخ شده و مقداری از سوم تیرشان روی زمین بریزد و خدای ناکرده برخی آن را به خودشان بمالند!

طنز- محمد رضا شهبازی

تنظیم تصاویر - امیر خندان پور

احسان اکرامی بازدید : 18 پنجشنبه 24 اسفند 1391 نظرات (0)

محسن رضایی: من همیشه داوطلب بوده و الآن نیز هستم و هرطور که خواستند من نیز در خدمت انقلاب خواهم بود.

محسن رضایی عصر دیروز در جمع مدیران و برنامه‌ریزان رادیو با حضور معاون صدا در ساختمان شهدای رادیو در برنامه جهاد اقتصادی و نقش رادیو گفت:‌ در اجرای طرح بنگاههای زودبازده گرچه ایده‌ خوبی بود اما بسیاری از ایده‌های خوب به درستی انجام نمی‌شود همانند تیری که رها شده و در وسط راه کمانه‌ کشیده از هدف دور شود.

رضایی در پاسخ به این پرسش که آیا دوباره کاندیدای ریاست جمهوری خواهد شد، گفت: انقلاب برای ما مهم‌تر است تا سیاست. من همیشه داوطلب بوده و الآن نیز هستم و هرطور که خواستند من نیز در خدمت انقلاب خواهم بود.

وی در پاسخ به سؤالی که: “در مناظرات انتخاباتی خواهان شیوه فدرالی بودید، حال اگر طرح تحول در آن شیوه بخواهد اجرا شود چگونه خواهد بود؟ “، گفت: آن طرح فدرال اقتصادی است فدرال کامل نیست چون از نظر سیاسی و امنیتی کشور باید به صورت یکپارچه و کامل اداره شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در آن طرح فدرال اقتصادی طرح هدفمندی یارانه‌ها در بخش خانوار تقریباً یکسان و مطابق آنچه اکنون اجرا می‌شود خواهد بود ولی در بخش تولید و مربوط به صنایع براساس مزیت نسبی بومی و صنایع هر منطقه اجرا خواهد شد.

رضایی در پاسخ به سؤالی مبنی براینکه کارشناسان اقتصادی انتقادات واقعی را در صدا و سیما اعلام نمی‌کنند، گفت: من همیشه دوستان را تشویق می‌کنم تا بحث‌های چالشی صورت گیرد البته چالش و تخریب با هم فرق دارند باید اجازه داد بحث‌ها چالشی شود تا طوفان مغزی اتفاق افتد و مسائل روشن شود براین اساس از آقای ضرغامی خواهش کردم تا در انتخابات مناظره وجود داشت

 

احسان اکرامی بازدید : 28 سه شنبه 01 اسفند 1391 نظرات (0)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری درباره برنامه هسته‌ای و مذاکره با آمریکا، سخنان دبیرکل حزب‌الله لبنان درباره روابط با ایران و سوریه، فرستادن نامه‌ای از سوی هفده اندیشمند ایرانی برای رئیس‌جمهور مصر و خروج افغان‌های ساکن ایران به مقصد ترکیه، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
احسان اکرامی بازدید : 22 سه شنبه 24 بهمن 1391 نظرات (0)

گفت: پس چي شد؟!
گفتم: چي؟ چي شد؟!
گفت: مگر اميرارجمند و مزروعي نمايندگان موسوي و خاتمي در خارج كشور براي روز 25 بهمن تظاهرات سكوت اعلام نكرده بودند؟! پس چي شد؟!
گفتم: اي بابا! لوطي خوش آب و هوا! گروه هاي اپوزيسيون اين دو نفر را نفوذي وزارت اطلاعات مي دانند و هشدار داده اند كه پيشنهاد آنها ترفند ديكته شده وزارت اطلاعات است.
گفت: حالا تظاهرات سكوت يعني چي؟!
گفتم: اعلام كرده بودند كه هواداران جنبش سبز اعتراض خود به جمهوري اسلامي را در پياده روها و يا كتابخانه دانشگاه ها با حفظ سكوت اعلام كنند!
گفت: مگر بقيه مردم در پياده روها جيغ مي زنند و راه مي روند؟! شرط حضور در كتابخانه ها هم سكوت است.
گفتم: چه عرض كنم؟! خل و چل تر از آنها خودشان هستند. يكي از اراذل و اوباش وارد كتابخانه شد و با صداي بلند گفت؛ آقا! ساندويچ سوسيس داري؟ مدير كتابخانه گفت؛ هيس! هيس! اينجا كتابخانه است، نبايد بلند صحبت كني و يارو صدايش را آورد پايين و يواشكي پرسيد؛ ساندويچ سوسيس داري؟!

احسان اکرامی بازدید : 28 شنبه 21 بهمن 1391 نظرات (0)

22 بهمن

 


22 بهمن, 22بهمن,روز22بهمن, 22 بهمن سال 57

 

 

22بهمن پيروزي انقلاب اسلامي ايران

 

22بهمن : در روز 22 بهمن 1357، تاريخ نهضت اسلامي مردم ايران به رهبري امام خميني (ره) به نقطه عطف خود رسيد. در روز 22 بهمن سرانجام مبارزات مردم مسلمان به بار نشست و پادشاهي 2500 ساله و ظلم و استبداد بيش از 50 ساله رژيم پهلوي در ايران، ريشه كن شد و به خواست الهي حكومت جمهوري اسلامي تأسيس شد.

 



احسان اکرامی بازدید : 19 شنبه 21 بهمن 1391 نظرات (0)
مقام معظم رهبری در دیدار با مردم قم در تاریخ ۱۳۹۱/۱۰/۱۹ با انتقاد از برخی كه مكرراً می‌گویند انتخابات باید آزاد برگزار شود، فرمودند: معلوم است كه انتخابات باید آزاد باشد. مگر بیش از سی انتخابات سه دهه‌ی اخیر آزاد نبوده است؟ در كدام كشور انتخابات از ایران آزادتر است؟ مراقب باشید این حرف‌های شما مردم را از انتخابات مأیوس نكند.
 
احسان اکرامی بازدید : 25 شنبه 09 دی 1391 نظرات (0)

حماسه نه دی معنای نجابت است و عشق

هرگز امان نامه شرک و کفر را امضا نخواهیم کرد هرگز در مقابل بدخواهان به نظام مقدس جمهوری اسلامی ساکت نخواهیم نشست هرگز امام انقلاب را در مقابل دنیای استکباری و در مقابل بدخواهانش تنها نخواهیم گذاشت اگر باران فتنه هم بر سر ما ببارد کربلایی با هفتاد و پنج میلیون عاشورایی ایجاد خواهیم کرد ما فرزندان خیبریم از امام انقلاب آموخته ایم سکوت در مقابل بدخواهان خیانتی بزرگ در حق مردمیست که همه وجودشان نجابت است و عشق به انقلابو با تاسی به کلام نورانی حضرت امام خمینی (ع) اگر بخواهید در مقابل دین ما باایستید با همه قوا در مقابل همهدنیای شما خواهیم ایستاد.

نهم دي، روز غلبه جنود الهي بر جنود شيطان است. روز خروش ملت ايران و آشكار ساختن خشم مقدس در برابر اهانت ها و حرمت شكني هاي عده اي غافل و يا مزدور وابسته به اجانب نسبت به مقدسات در روز عاشوراي حسيني است. روز نهم دي در واقع روز نه گفتن ملت ايران به سران فتنه و آري گفتن به نظام اسلامي و بيعت مجدد مردم با آرمان هاي والاي حضرت امام خميني(ره) و امام خامنه ای است.مردم در اين روز، تير خلاص را به سران فتنه شليك و پشت پيكر نامبارك فتنه را به خاك ماليدند.در روز نهم دي ماه 1388، مشروعيت سياسي نظام اسلامي ايران بار ديگر با حضور خودجوش ده ها ميليوني مردم در تهران و تمامي شهرهاي ديگر كشور به جهانيان اعلام گرديد.روز نهم دي، روزي است كه مردم ايران نشان دادند دشمنان خود و انقلاب خود را به خوبي مي شناسند و هرگز فريب حيله ها و نيرنگ هاي آنان را نمي خورند.روز نهم دي روزي است كه مردم ايران نشان دادند كه با بصيرتند و در ميان گرد و غباري كه فتنه گران به پا كرده اند هرگز، نه راه را گم مي كنند و نه دست از راهبر واقعي كه همانا ولايت فقيه است، بر مي دارند و در نهايت روز نهم دي روزي است كه مردم مسلمان و انقلابي ايران نشان دادند كه اين جمله حضرت امام (ره) را كه فرمودند: «پشتيبان ولايت فقيه باشيد تا به مملكت تان آسيب نرسد» به خوبي در عمل به آن معتقد و پايبند هستند.نهم دي واكنش مردم به حرمت شكني در عاشورا حركت خودجوش و حماسي مردم در نهم دي سال گذشته، واكنش مردم مسلمان و انقلابي ايران به حرمت شكني ها در روز عاشورا بود. روز عاشوراي سال گذشته گروهي كه خود را وابسته به فرقه سبز مي دانستند به خيابان ها آمده و در چارچوب سناريوهايي از قبل طراحي شده با دادن شعارهايي عليه نظام اسلامي و ارزش هاي آن، در حالي كه هلهله مي كردند و كف مي زدند، به عزاداران حمله ور شده و برخي از خيمه هاي عزاي حسيني را به آتش كشيدند. اين جماعت كه هيچ شباهتي به عزاداران حسيني نداشتند، در پيامي كه از سوي موسوي صادر گرديد با عنوان «ملت خداجوي» معرفي شدند. پيام موسوي و اظهارنظر برخي ديگر از سران فتنه در قبال حوادث روز عاشورا، نشان داد كه جريان فتنه با دين و اعتقادات مردم مشكل دارد و به همين دليل در برابر نظام اسلامي و ولايت فقيه ايستاده و انتخابات، بهانه اي بيش نيست.

حضور مردم در ۹دی ماه به معنی دفاع از هیچ حزب و گروه و جناحی نبود.برخلاف راهپیمایی۲۲بهمن و روز قدس که گروه های مختلف با برافراشتن یک پرچم و با درج نام خود”با فونت درشت” در زیر این پرچم به دنبال خودنمایی هستند، در نهم دیماه شاهد حضور خالص مردم و بدون هیچ چشم داشت حزبی و گروهی بودیم.

*در نهم دی ماه کسی برای حمایت از دولت فعلی و شخص احمدی نژاد وارد میدان نشد. در دست هیچ کس تصویری از رئیس جمهوری نبود. گویی این بار خروششان فقط و خالصانه برای دفاع از هویت نظام جمهوری اسلامی، دفاع از ولایت فقیه بوده است.

*نهم دی بر خلاف۲۲بهمن و روز قدس، روز تعطیل نبود. شاهد آن که در ساعات ابتدایی راهپیمایی، بسیاری از ادارات و شرکتها باز بودند و کارمندان با وجود علاقه مندی برای شرکت در راهپیمایی، مجبور به حضور در محل کار بودند.

*شعارهای۹دی، شعارهای همیشگی و کلیشه ای نبود. شعارهای جدیدی که از پیوند عشق به ولایت، عاشورا و انقلاب و نفرت از دشمنان حریم ولایت به دست آمده بود.

*۹دی ماه نشانه اعتماد مردم به نظام جمهوری اسلامی بود، در حالیکه بسیاری از خواص و نخبگان و مثلا دلسوزان ادعا داشتند که اعتماد مردم به نظام از بین رفته است. نکته ای که نهم دی را متمایز می کند، حضور میلیونی مردم و نمایش اعتماد به نظام در اوج فضاسازی دشمنان خارجی و داخلی بود.

*۹دی تنها تجمع میلیونی مردم علیه خواص بی بصیرت بود. یعنی اگر بخواهیم اهداف مردم برای حضور در حماسه نهم دی‌ماه را برشماریم، اعتراض به خواص بی بصیرت، جزء اهداف اصلی مردم خواهد بود.

حماسه‌ای که مردم ایران با حضور میلیونی خود در۹دی آفریدند، سه تاثیر متفاوت بر سه گروه مختلف داشت. اول باعث دلگرمی و احساس غرور و قدرت خود مردم ایران و دوستان انقلاب در داخل و سراسر دنیا شد. دوم خشم و عصبانیت دشمنان و منافقان و البته واکنش همراه با انفعال و عقب‌نشینی آنها را به همراه داشت و سوم باعث بیداری عده‌ای شد که در تحلیل و بررسی اوضاع ایران تا حدودی دچار شک و تردید شده‌ بودند

احسان اکرامی بازدید : 33 چهارشنبه 22 آذر 1391 نظرات (1)
 
هر جا مردم همدل باشند، بزرگتر از آمريكا هم نمي‌تواند هيچ غلطي بكند/ آفرین بر فلسطینی‌ها، حماس و جهاد
 
حضرت آيت الله خامنه اي تأكيد كردند: دشمنان از اسلامِ برده دلار، اسلامِ غرق در فساد و اشرافي گري و اسلامي كه در توده مردم امتداد ندارد، نگران نيستند ولي از اسلام عمل و اقدام، اسلام توده مردم، اسلام توكل بر خدا و اسلام حُسن ظن به وعده الهي به لرزه مي افتند.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 18
  • کل نظرات : 4
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 2
  • باردید دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2
  • بازدید ماه : 3
  • بازدید سال : 48
  • بازدید کلی : 1,482